تخمیر یک تکنیک باستانی برای حفظ مواد غذایی است.
این فرآیند امروزه هنوز هم برای تولید غذاهایی مانند شراب ، پنیر ، سوسیس ، ماست و کومبوچا مورد استفاده قرار می گیرد.
غذاهای تخمیر شده سرشار از پروبیوتیک های مفید هستند و با طیف وسیعی از مزایای سلامتی همراه هستند - از هضم بهتر گرفته تا ایمنی قوی تر (منبع 1Trusted ، منبع 2Trusted).
در این مقاله نگاهی به تخمیر مواد غذایی از جمله فواید و ایمنی آن می پردازد.
تخمیر مواد غذایی چیست؟
تخمیر فرایندی طبیعی است که از طریق آن میکروارگانیسم هایی مانند مخمر و باکتریها کربوهیدرات ها - مانند نشاسته و قند - را به الکل یا اسیدها تبدیل می کنند.
الکل یا اسیدها به عنوان یک ماده نگهدارنده طبیعی عمل می کنند و به غذاهای تخمیر زرد و لکه دار متمایز می دهند.
تخمیر همچنین باعث رشد باکتریهای مفید ، معروف به پروبیوتیک می شود.
نشان داده شده است که پروبیوتیک باعث بهبود عملکرد سیستم ایمنی و همچنین دستگاه گوارش و سلامت قلب می شود (1 منبع اعتماد ، منبع 2Trusted ، منبع 3Trusted).
بنابراین ، اضافه کردن غذاهای تخمیر شده به رژیم غذایی شما ممکن است به نفع کلی شما باشد.
درمان ضعف کبد به روش های مختلف