تخمیر چیست؟ پایین بودن غذاهای تخمیر شده

 

 

تخمیر یک تکنیک باستانی برای حفظ مواد غذایی است.

 

این فرآیند امروزه هنوز هم برای تولید غذاهایی مانند شراب ، پنیر ، سوسیس ، ماست و کومبوچا مورد استفاده قرار می گیرد.

 

غذاهای تخمیر شده سرشار از پروبیوتیک های مفید هستند و با طیف وسیعی از مزایای سلامتی همراه هستند - از هضم بهتر گرفته تا ایمنی قوی تر (منبع 1Trusted ، منبع 2Trusted).

 

در این مقاله نگاهی به تخمیر مواد غذایی از جمله فواید و ایمنی آن می پردازد.

 

تخمیر مواد غذایی چیست؟

تخمیر فرایندی طبیعی است که از طریق آن میکروارگانیسم هایی مانند مخمر و باکتریها کربوهیدرات ها - مانند نشاسته و قند - را به الکل یا اسیدها تبدیل می کنند.

 

الکل یا اسیدها به عنوان یک ماده نگهدارنده طبیعی عمل می کنند و به غذاهای تخمیر زرد و لکه دار متمایز می دهند.

 

تخمیر همچنین باعث رشد باکتریهای مفید ، معروف به پروبیوتیک می شود.

 

نشان داده شده است که پروبیوتیک باعث بهبود عملکرد سیستم ایمنی و همچنین دستگاه گوارش و سلامت قلب می شود (1 منبع اعتماد ، منبع 2Trusted ، منبع 3Trusted).

 

 

بنابراین ، اضافه کردن غذاهای تخمیر شده به رژیم غذایی شما ممکن است به نفع کلی شما باشد.


رسانه برتر ایرانیان تخمیر ,  ,، ,غذاهای ,منبع ,غذایی ,غذاهای تخمیر ,تخمیر شده ,  تخمیر ,مواد غذایی ,، منبع ,بودن غذاهای تخمیر ,تخمیر چیست؟ پایینمنبع

درمان جراجی زانو ( اخبار )

درمان ضعف کبد به روش های مختلف

در طول روز چند بار باید دستشویی رفت ؟

هندوانه ابوجهل و خواص آن

روغن سیاهدانه اصل

قهوه سبز و خواص آن

آیا ازمایش DNA واقعیت دارد ؟

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

panjarehUPVC اخبار روز جهان و ایرات busyo leonard822psh1t Page NAIBSAZEH زهیر کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. سوئیت در کلیبر اجاره سوئیت در کلیبر دانلود موزیک رپ معرفی کالا فروشگاهی مشاوره کودک سعادت آباد