بررسی اجمالی
خاکی با لگد ، از زنجبیل برای هزاره ها برای ادویه غذا و معالجه بیماری استفاده شده است.
زنجبیل بومی آسیا است و گیاه گلدار خانواده Zingiberaceae است. ریشه یا ساقه آن ، طعم بسیاری از غذاها را اضافه می کند ، اما همچنین یک داروی گیاهی باستانی برای بسیاری از بیماری ها است. نوشیدن چای زنجبیل ممکن است در هر کاری از بیماری حرکتی گرفته تا پیشگیری از سرطان کمک کند.
در اینجا فقط برخی از فواید شناخته شده و مشکوک چای زنجبیل آورده شده است.
یکی از مهم ترین خواص زنجبیل از بین بردن
دریازدگی
داروهای مردمی نشان می دهد که چای زنجبیل می تواند به آرامش علائم بیماری حرکتی مانند سرگیجه ، استفراغ و عرق سرد کمک کند. منبع تحقیقات معتبر نتوانسته است اثربخشی خود را نشان دهد. داروهای بیماری حرکت بهتر عمل می کند.
یک مطالعه قدیمی نشان داد زنجبیل به کاهش بیماری حرکتی کمک می کند. اگر از وسواس در وسایل نقلیه متحرک رنج می برید ، احتمالاً زنجبیل نمی تواند صدمه ببیند.
حالت تهوع از بیماری صبحگاهی یا شیمی درمانی
برخی از متخصصان معتقدند که اجزای فعال موجود در زنجبیل - روغنهای فرار و ترکیبات فنل به نام زنجبیل - می توانند به تسکین حالت تهوع ناشی از بارداری ، شیمی درمانی یا جراحی کمک کنند. (قبل از استفاده از زنجبیل بعد از عمل با پزشک م کنید ، زیرا ممکن است در ه شدن تداخل داشته باشد.)
محققان به منابع معتبر معتقدند که زنجبیل ممکن است جایگزینی ارزشمند برای داروهای سنتی ضد تهوع در افرادی باشد که باردار یا تحت شیمی درمانی هستند و داروهای استاندارد را نمی توانند تحمل یا تحمل کنند.
فشار خون و سلامت قلب
SourceTrusted Source پیشنهاد کرده است که مصرف زنجبیل می تواند در برابر بیماری های قلبی محافظت کند. گیاه تیز ممکن است به شما کمک کند:
فشار خون پایین
از حملات قلبی جلوگیری کنید
از ه شدن خون جلوگیری کنید
تسکین سوزش قلب
کلسترول پایین
گردش خون را بهبود می بخشد
کنترل وزن و قند خون
یک منبع تحقیق معتبر در سال 2012 از دانشگاه کلمبیا که شامل 10 مرد اضافه وزن است ، دریافت که نوشیدن چای زنجبیل داغ (در این حالت ، پودر زنجبیل که در آب داغ حل می شود) باعث افزایش احساس پر بودن و کاهش گرسنگی می شوند.
درمان ضعف کبد به روش های مختلف